Lige inden Corona lukkede alt ned, fik vi atter i år afholdt pølsekursus, fortæller Lars Wagner. Der var seksten tilmeldte og vi gik frisk i krig med rundstykker og en lille kort briefing fra Dennis S., som sammen med Lars A. styrede slagets gang. Der blev indmeldt hvor mange kg. pølser man ønskede at købe med hjem og her tømte vi lige lageret. Derfor måtte vi lige ændre lidt på ønskelisten så alle kunne få pølser med hjem.
Så kom de 4 hold ud af starthullerne. Der blev regnet på livet løs for at sikre sig de rigtige mængder. Efter en matematisk opstart, og hold-formændene var i balance, gik alle nu i gang med udstyret. Maskiner skal der jo til og stor tak til TBS Grill Shop for at vi igen kunne bruge området og maskinerne.
Alt i alt en rigtig god dag og hvor alle fik noget ny viden med hjem samt pølser. Det gik igen rigtig fint, og selv om der nogle gange var kø ved blandeanlægget blev der i stedet udvekslet jagt historier.
Der var højt humør hele dagen og dejligt med masser af konkurrence om hvem der kunne lave den bedste pølse.
Så vi takker for opbakningen og vil helt sikkert prøve at afholde det igen næste år, afslutter Lars Wagner.